11. oktober 2012

NM for ungdom i sjakk - 2012

NM for ungdom nærmere seg i full fart og dermed tid for planlegging for de som ønsker å delta. Deltakelse i NM for ungdom må skje gjennom kretsen. For å kunne delta i NM, er det deltakelse i kretsmesterskap (KM) som er kvalifiserende. NM-farere som ikke har anledning til deltakelse i KM kan søke kretsen om dispensasjon. Kontakt kretsen

Årets kretsmesterskap i Trøndelag vil finne sted søndag den 28. oktober i Frosta. Samtidig med KM, har kretsen lagt til rette for en 2-dagers treningssamling som forberedelse. Dette vil finne sted fra fredag 26. oktober-lørdag 27. oktober og vil være kombinert med noe sosial aktivitet. Detaljert informasjon sendes til klubbene etterhvert. For oversikt se tidligere link.

Se kretsens NM-sider for mer detaljert informasjon om Norges mesterskapet.

Melding fra NM-Arrangøren følger nedenfor.


Kjære Sjakklleder

Kristiansand Sjakklubb Ungdom har gleden av å ønske barn, ungdom, ledsagere og andre, velkommen til årets store sjakkbegivenhet for barn og ungdom - NM FOR BARN OG UNGDOM 2012. Med hensyn til bestilling av eventuelle flybilletter tog og hotellrom, sender vi ut denne påminnelsen med velvillig hjelp fra USF.

Husk der er nå mindre enn fire uker til påmeldingsfristen - mandag 5. November. (Påmelding etter dete økes startavgiften med kr 100)

Årets NM spilles 16 - 18 november på Quality Hotel & Resort, like øst for Kristiansand sentrum, her kan vi garantere topp spilleforhold til mer enn 300 deltakere. Vi har fått meget gode betingelser på overnatting og helpensjons priser. Selv om dette er et stort hotell, vil vi oppordre til å bestille hotellrom tidlig.

Ved bestilling av hotellrom ring: Linn Neset Blandkjenn, Tlf. 38 17 77 04 (fra klokken 08.00 til 16.00) eller send
E-post: linn.neset.blandkjenn@choice.no Oppgi kode "sjakk NM" for å få sjakk NM priser. Husk også å oppgi
om du/dere ønsker helpensjon. (Noe vi anbefaler)

Som det fremgår av vedlagte innbydelse/ vår hjemmeside er der også mange ulike aktiviteter i gangavstand fra spillestedet, som passer både for små og store.

Se innbydelse for informasjon. Se også vår egen NM hjemmeside: www.nmforungdom2012.no for ytterligere informasjon. Her er det blant annet lett å melde seg på til mesterskapet, via turneringsservice.

Har du noen spørsmål så ta gjerne kontakt Leif Bjornes, tlf. 38 03 07 92 eller 99 55 03 24. Send også gjerne dine spørsmål via e-post: osk-bjor@online.no

Vi i arrangørklubben er godt i rute med forberededelsene (I skrivende stund er der rundt 50 påmeldte deltakere)
Vi ønsker alle velkommen til spennende og trivelige sjakkdager i Kristiansand!

Med vennlig hilsen
Leif Bjornes
Leder i arrangementskomiteen